CORE BEERS
CORE BEERS
CORE BEERS
Jasmine
IPA 6.2% Abv.
H πρώτη και βασική μας μπύρα κυκλοφορεί απ’ το Μάιο του 2017, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την αναγνώριση όσων τη δοκιμάζουν. Έντονα αρωματική με χαρακτήρα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων, αυτή η μπύρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα μας. Πολύπλοκη και δροσιστική, η μικρούλα Jasmine καταφέρνει να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς και να εισάγει τους νέους στα περίεργα μονοπάτια της ποιοτικής μπύρας!
Mandy Black
EXPORT STOUT 7% Abv.
Από το σκοτάδι ορμώμενη, η πειρατίνα μας Mandy Black εμφανίστηκε ξαφνικά σαν η δεύτερη μπύρα ροής μας και ισορροπεί απόλυτα μεταξύ των παλιών, αγαπημένων, ευκολόπιοτων Dry Stouts και των εντυπωσιακών, γεμάτων και πολύπλοκων Imperial Stouts. Με αρώματα που παραπέμπουν σε σοκολάτα υγείας, καφέ espresso και mocha, σίγουρα δεν πρόκειται για μια απλή μαύρη μπύρα.
Dr. Haze
DOUBLE IPA 8% Abv.
Dr Haze, μια από τις υψηλότερα βαθμολογημένες ελληνικές IPA σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες, ξεκίνησε το ταξίδι της σαν επετειακή μπύρα για να βρει μετά από ένα χρόνο τη θέση της στο βασικό μας lineup έπειτα από “λαϊκή απαίτηση”. Με γεμάτο σώμα, ισορροπημένη γλυκόπικρη επίγευση αλλά και υπερβολικά αρωματική, θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό “beer geek”. Με δικά του λόγια: No one is feeling down, when Dr. Haze is in town!
Hay Joe
SAISON 5,5% Abv.
Με καταγωγή από το Βέλγιο, αυτό το – σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα – στυλ μπύρας αρχικά παραγόταν για να δροσίζει τους αγρότες την περίοδο του θερισμού, μετά από μια κουραστική μέρα στα χωράφια.
Κάπως «strangely» παραλλαγμένη η συνταγή αυτή, λεμονάτη, υπόξινη,
ξηρή και ξεδιψαστική, ιδανική για το Ελληνικό καλοκαίρι και ένας φόρος τιμής γι’ αυτούς που εργάζονται στον καυτό ήλιο!
Chloe
UNITY LAGER 5% Abv.
Η βασική μας lager και η πρώτη μόνιμη, συνεργατική μπύρα στην Ελλάδα με τα "κολλητάρια" μας από τη Μεταμόρφωση. Βαφτίστηκε Χλόη, λόγω της ημι-αλήτισσας μαύρης γάτας του ζυθοποιίου, πού ήταν πάντα παρούσα στις συζητήσεις μας, αλλά και στις βρασιές! Μια lager πλήρους ωρίμανσης 6 εβδομάδων, που πάει την παράδοση ένα βήμα μπροστά, όντας αφιλτράριστη, απαστερίωτη, πάντα φρέσκια και αρκετά πιο μυρωδάτη απ΄τις συνηθισμένες macro-lagers.